• Vi tilbyder alt i anlægsarbejde
  • Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
  • Se din nye have visuelt før den realiseres
  • Vi hjælper med fældning og beskæring

Vores kompetencer

Få et overblik over hvad vi kan tilbyde her

Anlægsarbejde

Anlægsarbejde

Hos Grønnegården tilbyder vi alt i anlægsarbejde. Vi har vores egne maskiner og har en del erfaring, så kontakt os endelig i dag. Vi står parat til at hjælpe.
Havearbejde

Havearbejde

Skal du have hjælp til dit havearbejde? Hos os får du en fast pris på din nye plæne. Ved hjælp af vores unikke program til havedesign, kan du se hvordan din have kommre til at se ud.
Fældning & beskæring

Fældning & beskæring

Hos Grønnegården tilbyder vi professionel hjælp til fældning af træer og beskæring. Kontakt os endelig i dag, hvis du mangler hjælp. Vi står parat til at hjælpe.
Kloakservice

Kloakservice

Mangler du hjælp til at kigge på din kloak? Så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi er professionelle inden for kloakservice og er din lokale kloakmester. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.
Belægning

Belægning

Hos Grønnegården tilbyder vi professionel belægning. Med vores nyeste maskiner, kan vi tilbyde alt inden for belægning. Kontakt os endelig i dag og få et uforpligtende prisoverslag på din opgave.
Vedligeholdelse

Vedligeholdelse

Hos Grønnegården tilbyder vi også at vedligeholde f.eks. din have, din indkørsel eller noget helt tredje inden for vores branche. Kontakt os endelig i dag for en uforpligtende snak om din næste opgave.

Se din nye have før den bliver lavet med vores visuelle havedesign program

Ved hjælp af vores unikke program til havedesign, får du muligheden for at se, hvordan din nye have kommer til at se ud. Vi betragter naturligvis visuelt havedesign, rådgivning samt tilbud som en gratis og uforpligtende service. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Kontakt os i dag