• Vi tilbyder alt i anlægsarbejde
  • Kontakt os og få et uforpligtende tilbud
  • Vi hjælper med fældning og beskæring
  • Se din nye have visuelt før den realiseres

Grønnegårdens Entreprenør & kloakservice

En virksomhed med mange års erfaring

Vores baggrund

Grønnegården arbejder efterhånden på en del års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under "Kontakt", og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Mission & vision

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i anlægsarbejde, kloakservice samt havearbejde til private og erhverv. Vores primære ekspertiseområder ligger i have- og anlægsarbejde samt kloakservice for private familier. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde specifikke løsninger, som lever op til forventningerne, og er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig den bedste sercvice. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første samtale til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der imødekommer vores kunders behov.

Se din nye have før den bliver lavet med vores visuelle havedesign program

Ved hjælp af vores unikke program til havedesign, får du muligheden for at se, hvordan din nye have kommer til at se ud. Vi betragter naturligvis visuelt havedesign, rådgivning samt tilbud som en gratis og uforpligtende service. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Kontakt os i dag